Programma’s voor

Managers en
Professionals

De wereld verandert in hoog tempo. Wil je succesvol zijn én blijven met je bedrijf of organisatie? Dan is het belangrijk dat je investeert in de leiderschapsvaardigheden en het oplossend vermogen van je professionals. Speciaal hiervoor bieden wij inspirerende Action Learning programma’s.

Onze programma’s

Coachend Leiderschap

Vergroot je personal coaching skills en persoonlijk leiderschap. Breng je coachee in beweging door te coachen op potentieel en talent.

Resultaatgericht coachen

Leer resultaatgericht coachen, met een vast doel. Breid je communicatie toolkit uit en vergroot je loopbaan coaching skills.  

Train de trainer

Word een betere trainer. Samen met een ervaren trainer ga je aan de slag met je eigen training. Je ontwikkelt én geeft een echte training.

Teamtraining

Ga  mee  op  avontuur  en  leid  samen met je team één  dag een compleet ander leven. Een ‘reallife game’ vol  bijzondere  uitdagingen.

Hoog leerrendement

Bij ons worden je professionals niet alleen betere coaches en leiders. Met Action Learning lossen ze echte problemen op in de buitenwereld én natuurlijk leren ze hoe ze dit samen hun eigen team doen binnen je organisatie.

Geen rollenspel, maar het echte werk.

Je leert immers het meeste door te doen.

Onze blended leermix draagt bij aan het hoge leerrendement van onze trainingen. Social learning in een groep mét een individueel leerpad. Out of the classroom, into the game. Live ontmoetingen afgewisseld met met e-learning. Zo ontstaat een zelfsturende leerhouding die 75% van leeropbrengst vasthoudt.