Iedereen kan soms wat hulp gebruiken

 

Je hebt alles geprobeerd, weet niet meer waar je moet beginnen.
Je zit vast en hebt echt geen zin in wéér een sollicitatietraining.

 

Ik wil kunnen vertrouwen op mijn kracht

 

Al jaren probeer je een baan te vinden. Honderden brieven heb je verstuurd, maar nooit een uitnodiging voor een gesprek. Je bent constant bezig met solliciteren, maar dat is enorm lastig als je niet in jezelf gelooft.

Hoe ga ik ooit een baan vinden?

 

Ik weet gewoon niet waar ik goed in ben en wat bij me past. Ik loop vast en blijf maar piekeren. Hoe kom ik een stap verder?

Hoe krijg ik meer vertrouwen in mezelf?

Ik weet niet of ik nog in mijzelf geloof. Ik durf ook niet zo goed meer,
want wat kan ik nog betekenen in een organisatie.
Daar zitten ze echt niet op mij te wachten.

Heb jij lef?!?

Droom jij van die baan waar je met plezier naar toe gaat? Ben jij het zat om je zorgen te maken of je deze maand wel rond komt? Of wil je ook eens een keer je gezin kunnen trakteren op een uitje? Ben jij op zoek naar een aanpak die wél werkt? Neem het heft in handen en kies voor het LEF programma van Talentcoach:

Jouw zelfvertrouwen en motivatie nemen 100% toe.

Je ontdekt waar je goed in bent en ontwikkelt dit talent!

Je krijgt een persoonlijke coach die je begeleidt tijdens het programma.

de impact van lef

“Mijn partner en ik gingen na twintig jaar uit elkaar. Ik stond er alleen voor met mijn zoon. Maar met steun van mijn talentcoach Jacqueline zette ik stappen. Ik heb nu een nieuwe baan en voel me energiek. Mijn nieuwe leven is begonnen!”

Tansi

Deelnemer LEF

“Deelnemen aan het LEF programma is de beste beslissing ooit. Het is zoveel meer dan alleen een sollicitatietraining. Vooral de persoonlijke coaching heeft mij een stap dichterbij mijn droombaan gebracht.”

Adam

Deelnemer LEF

“Dankzij mijn deelname aan het programma voel ik me weer zeker van mezelf en heb ik een vaste baan gevonden. Ook nu op de werkvloer pak ik meer kansen aan. Twijfel niet en meld je nu aan, ik kan het iedereen aanraden.”

Yvette

Deelnemer LEF

onze aanpak

Elke dag met plezier naar je werk. Dat wil jij toch ook? Maar misschien ben je werkloos geraakt en twijfel je aan je talenten. Of heb je je leven nu even niet (meer) goed op de rit. Wij weten dat het soms moeilijk is maar wij geloven ook in mogelijkheden. Samen met een persoonlijke coach ga je aan de slag met jouw talent. Stapje voor stapje werken we aan het vergroten van je zelfvertrouwen en motivatie. Zo komt je grote doel steeds dichterbij en kun je echt een nieuwe start maken.

}

3 maanden

Gratis

in de Randstad

Uitgebreid loopbaanprogramma met diverse workshops en trainingen

Professionele videopitch en profielfoto

5-10 gesprekken met je persoonlijke coach

Ben jij die persoon met lef?

   • Woon je in de Randstad
   • Ben je op zoek naar een (beter)betaalde baan
   • Heb je een minimuminkomen
   • Kun je zelf geen loopbaancoaching betalen of op een andere manier krijgen

  • Twijfel niet langer en meld je aan! Deelnemers van het programma solliciteren meer en beter en vergroten hun kans op een baan.

Meer dan 15 jaar ervaring

Mariska Komproe en haar enthousiaste team zijn de drijvende kracht achter Talentcoach. Samen werken zij aan één missie: iedereen in de maatschappij mee laten doen vanuit zijn/haar talent. En met succes: 65% van de deelnemers aan het LEF programma vindt een baan!

‘Ik werd geraakt door mensen die al een tijd niet kunnen meedraaien op de arbeidsmarkt. Ieder mens heeft van nature iets waar hij of  zij erg goed in is. En daarom dagen we je uit om te ontdekken wat je als mens allemaal in huis hebt. Eerlijkheid en betrokkenheid zijn daarbij erg belangrijk. Zo helpen wij deelnemers een belangrijke stap voorwaarts te zetten in hun leven.’

 

Wat maakt LEF uniek

 1. 100% van de deelnemers vergroot zijn/haar zelfvertrouwen
 2. 100% van de deelnemers vergroot zijn/haar netwerk
 3. 65% van de deelnemers vindt binnen 6 maanden een nieuwe baan
 4. Jouw talent staat centraal
 5. Oud-deelnemers beoordelen ons programma gemiddeld met het cijfer 9-

Dit kan jij na het LEF-programma

Jij gaat aan de slag met diverse trainingen en workshops. Van Storytelling, het schrijven van een onweerstaanbaar CV, tot het maken van een videopitch. Samen met je persoonlijke coach haal je het maximale uit jezelf. Je oefent in de praktijk en zet direct stappen naar de baan van je dromen. 

Z

Je kent jezelf en weet wat je talenten en drijfveren zijn

Z

Je weet welke baan je wilt en welke stappen je moet zetten om daar te komen.

Z

Je kunt jezelf goed presenteren met een professionele profielfoto en videopitch

Z

Je wordt gecoacht door vakkundige coaches uit het bedrijfsleven

Z

Je vergroot je zelfvertrouwen en haalt meer geluk uit je werk

Kies voor LEF

Wat is er uniek aan het LEF-programma? Hoor wat deelnemers erover te vertellen hebben. Twijfel niet langer en meld je vandaag nog aan voor een gratis intakegesprek.

Interesse?

Meld je aan voor het LEF-programma

Zet vandaag die stap naar je droombaan en meld je aan voor ons loopbaantraject ‘Lef op de arbeidsmarkt’.  Vul hieronder je gegevens in. We bellen we je zo snel mogelijk terug en vertellen je alles over het traject tijdens een gratis intakegesprek.

  Wie verwijs je door?

  Zit jouw regio er niet tussen? Kies dan de regio die voor jouw het dichtstbij is.