Bedrijfstraining

Resultaatgericht coachen

Hoe stuur je op resultaat zonder de mens uit het oog te verliezen? Hoe coach je iemand naar werk? Dit vraagt naast coaching skills ook loopbaan coaching skills. In deze Action Learning training breid je je communicatie toolkit als professional uit. Je wordt gekoppeld aan een stadsgenoot met een afstand tot de arbeidsmarkt, een echte coachee die jij gaat begeleiden.

}

3 Maanden

€ 2250,-

10 – 14 Deelnemers

Dit is een incompany training. Willen meerdere collega’s (minimaal 4) in jouw organisatie meedoen aan dit programma? Dan bieden we graag een maatwerkprogramma op basis van jullie specifieke wensen en leerdoelen. 

We denken graag vrijblijvend met je mee! Neem contact op en we bespreken direct de mogelijkheden. 

Wat levert het je op?

Herken je dit? Je coacht iemand met een vast doel maar vindt het moeilijk om diegene in beweging te krijgen. Je betrapt jezelf op de gedachte: ‘Misschien moet ik zelf even snel dat c.v. actualiseren’. In dit programma leren wij jou hoe je iemand in beweging krijgt zonder dat je de regie overneemt.

Z

Je maakt vlieguren als coach: praktijkervaring met een stadsgenoot.

Z

Je leert coachen op talent en inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Z

Je verdiept je kwaliteiten als professional en als loopbaancoach.

Z

Inzicht in jezelf en je effect op de ander in coachingsgesprekken.

Z

Je leert positieve bekrachtiging in te zetten en weet wat het effect is.

Z

Je leert doelgericht coachen zonder de mens uit het oog te verliezen.

Z

Je kunt een luisterende en tegelijkertijd adviserende houding aannemen.

In dit programma leer je wat je talenten zijn als mens en professional, terwijl je iemand echt coacht. Door jezelf uit te dagen, ontwikkel je je als professional. Onder echte druk, in echte situaties, zie je wie je echt bent.

Samen leren in een veilige leeromgeving waarin je van en met elkaar leert, onder begeleiding van een ervaren supervisiecoach.

Op basis van je talenten en leerdoelen koppelen wij je een stadsgenoot die rond de armoedegrens leeft, financiële problemen heeft (of heeft gehad) én die weer graag aan het werk wilt. Geen rollenspel, maar het echte werk. Dat is Action Learning, je gaat aan de slag met echte kansen en problemen. Je volgt je eigen leerpad maar wel in een groep. En natuurlijk word je goed begeleid door een programmamanager, coaches en trainers van Talentcoach.

Voor wie

Managers, opleiders, startende coaches, loopbaancoaches, trainers, adviseurs, HRM-professionals, leidinggevenden en andere mbo+ geschoolde professionals die (beter) willen leren coachen én die een maatschappelijke bijdrage willen leveren aan de stad waar zij werken.

Het programma

Deze unieke Action Learning leerervaring start met een uitgebreide intake en selectie. Daarna volg je de praktijkgerichte training coachvaardigheden. Na deze training ga je direct aan de slag als LEFcoach. Op basis van je talenten en leerdoelen, koppelen wij je aan een coachee.

L

Intakegesprek

L

Praktijkgerichte training coachvaardigheden

L

Matchbijeenkomst waar je wordt gekoppeld aan een stadsgenoot

L

Coachgesprekken met je coachee

L

Intervisie en supervisie op aanvraag

L

Inspiratiebijeenkomst

L

Eindevaluatie

Je hebt gemiddeld 8 coachgesprekken. En daar blijft het niet bij. Door middel van supervisie met andere professionals leer je hoe het volgende coachgesprek nóg beter kan. Je rondt het programma af met een persoonlijk evaluatiegesprek en een plan hoe je het geleerde in je dagelijkse praktijk kunt inzetten.

Wat anderen zeggen

Ik wilde ervaring opdoen met doelgericht coachen, zoals bij loopbaancoaching. Het geeft me veel energie als mensen een volgende stap kunnen maken vanuit hun kracht. Ik vond deze training echt gaaf. Ik heb iemand geholpen bij een stap naar werk én het heeft mij veel geleerd. Ik ben zelf heel oplossings- en prestatiegericht maar bij een coachee moet je echt de tijd nemen om erachter te komen welke richting past. En daar heb ik echt mee kunnen oefenen.

Vincent Berk

Manager Coördinatiecentrum, NN Services IL

Contact?

Wat leuk dat je interesse hebt in onze Action Learning programma’s. Heb je advies nodig? We denken graag vrijblijvend met je mee.

Laat je gegevens achter en dan hoor je snel van ons. Bellen of appen kan natuurlijk ook!
+31 (0)6 330 87 606