Samen maken we

Impact in het leven van mensen

Jij bent goed in mensen helpen. Je komt vaak in contact met mensen met dromen en wensen, maar een minder rooskleurige positie op de arbeidsmarkt. En dan is het  lastig om ze de volgende stap naar een baan te laten zetten. Gelukkig is Talentcoach daar goed in! Samen met grote partners als Nationale-Nederlanden begeleiden we onze deelnemers naar (beter) betaald werk. En met succes: binnen 6 maanden heeft 65% van onze deelnemers een nieuwe baan.

Effectief met Lef!

Elke dag werk je met mensen die wat van hun leven willen maken. Die het soms heel moeilijk hebben. Het kan best uitdagend zijn om hen te motiveren in beweging te komen. Bij Talentcoach bieden we meer dan alleen een sollicitatietraining. Met het gratis loopbaantraject ‘Lef op de arbeidsmarkt’ hebben we een effectieve manier gevonden om mensen verder te helpen. 

100% van onze deelnemers vergroot zijn zelfvertrouwen en netwerk 

Ieder mens heeft een uniek talent en die staat centraal in onze aanpak

Een persoonlijke coach begeleidt en motiveert deelnemers tijdens het programma.

Ken jij ook iemand die graag een baan wil, maar niet weet waar te beginnen?  Neem contact met ons op, wij gaan graag met hen aan de slag.

Voor wie is LEF?

Wij zijn op zoek naar iedereen die:

 • Woonachtig is in de Randstad
 • En op zoek is naar een (beter)betaalde baan
 • En rond moet komen van een minimuminkomen
 • En zelf geen loopbaancoaching kan betalen of op een andere manier kan krijgen

Meer dan 15 jaar ervaring

Mariska Komproe en haar enthousiaste team zijn de drijvende kracht achter Talentcoach. Haar missie: zoveel mogelijk mensen begeleiden naar een baan!

‘Ik werd geraakt door mensen die al een tijd niet kunnen meedraaien op de arbeidsmarkt. Werk is vaak een belangrijke bron van zekerheid, structuur en welzijn.

Voor hulpverleners is het vaak lastig om mensen te koppelen aan het bedrijfsleven. En daar kan Talentcoach juist de oplossing bieden. Wij bieden meer dan alleen een sollicitatietraining. Wij begeleiden deze kwetsbare groep intensief en laten hen het gratis en unieke loopbaantraject volgen onder begeleiding van een persoonlijke coach uit het bedrijfsleven. Zo helpen wij deelnemers een belangrijke stap voorwaarts te zetten in hun leven.’

 

Daarom werk ik samen met Talentcoach

In ons centrum komen wel 1000 mensen per week. Er zijn veel broeders en zusters die graag een stapje verder willen komen op de arbeidsmarkt. Ze doen veel vrijwilligerswerk in ons centrum.  En wij helpen anderen graag, alleen is het voor ons soms lastig om ze zelf te begeleiden die volgende stap te zetten. Daarom werken wij samen met Talentcoach. We weten dat zij dan een persoonlijk traject ingaan en de aandacht krijgen die ze verdienen. Zo kunnen we iets terug doen! 

Bilal Sahin

Coördinator Vadercentrum Adam

onze aanpak

Elke dag met plezier naar je werk. Dat wil toch iedereen? Maar misschien is iemand werkloos geraakt en twijfelt die aan zijn talenten. Of heeft zijn leven nu even niet (meer) goed op de rit. Wij weten dat het soms moeilijk is maar wij geloven ook in mogelijkheden. Als jij met ons samenwerkt, kunnen we direct een positieve impact hebben op het leven van mensen.  Zo pakken wij het aan: 

Gratis intakegesprek om elkaar goed te leren kennen

}

Het loopbaantraject duurt 3 maanden

Deelname is geheel gratis

Je start met een groep en krijgt 5-10 gesprekken met een persoonlijke coach

Iedereen ontvangt een professionele videopitch en profielfoto

Verschillende locaties in Nederland

10 keer per jaar start een uitgebreid loopbaanprogramma met diverse workshops en trainingen

Vind jij onze aanpak interessant en zie jij een samenwerking wel zitten? Laat je gegevens achter en wij nemen snel contact met je op om kennis te maken.

de impact van lef

“Mijn partner en ik gingen na twintig jaar uit elkaar. Ik stond er alleen voor met mijn zoon. Maar met steun van mijn talentcoach Jacqueline zette ik stappen. Ik heb nu een nieuwe baan en voel me energiek. Mijn nieuwe leven is begonnen!”

Tansi

Deelnemer LEF

“Deelnemen aan het LEF programma is de beste beslissing ooit. Het is zoveel meer dan alleen een sollicitatietraining. Vooral de persoonlijke coaching heeft mij een stap dichterbij mijn droombaan gebracht.”

Adam

Deelnemer LEF

“Ik zat jaren in de bijstand en wilde dolgraag weer aan het werk. Maar het me lukte niet. Bij het LEF loopbaantraject kreeg ik handige tips én heel persoonlijk advies. Ik ben zo blij dat ik toen die eerste stap heb gezet, ik zou het zo weer doen!”

Sandra

Deelnemer LEF

Ken jij iemand met lef?

Onze deelnemers wonen in de Randstad en zijn gemotiveerd om een baan te vinden. Ze hebben een minimuminkomen en kunnen zelf geen loopbaancoaching betalen of op een andere manier krijgen. Ken jij iemand die voldoet aan deze omschrijving. Twijfel niet langer en meld deze persoon aan voor een gratis intakegesprek. Samen maken we het verschil!

 

100% van onze deelnemers vergroot zijn/haar zelfvertrouwen en netwerk!

Geef iemand op

We doen het samen met jou!

Ken jij mensen in jouw netwerk die geïnteresseerd zijn in ons programma? Laten we samenwerken om het verschil te maken. Meld ze hieronder aan voor een gratis intakegesprek.

Ben je op zoek naar een structurele samenwerking? Graag! Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op en vertellen je alles over de mogelijkheden.

  Wie verwijs je door?

  Zit jouw regio er niet tussen? Kies dan de regio die voor jouw het dichtstbij is.

  Neem contact met mij op

  Wat leuk dat je interesse hebt om samen te werken!

  Laat je gegevens achter en dan hoor je snel van ons. Bellen of appen kan natuurlijk ook!
  +31 (0)6 330 87 606