Coachtrajecten en workshops

Personal coaching

Wil jij je leven op de rit krijgen en samen met een talentcoach werken aan je toekomstplan? Meld je dan nu aan! Je gaat aan de slag met je talenten en valkuilen. En samen werk je naar een doel. Misschien wil je wel meer zelfvertrouwen en meedoen aan activiteiten buitenshuis. Of misschien wil je nu eindelijk het lef hebben om die ene stap te zetten. Het kan allemaal.
}

6 Maanden

€ 25,-  (of een tegenprestatie)

Wil je graag aan de slag met een coach maar kun je het niet betalen? Dan zit je hier goed! Neem contact op met ons, we kijken naar je uit. 

Wat levert het je op?

Je leert jezelf kennen en gaat stapje voor stapje uit je comfortzone.  En dat doe je niet alleen maar samen met je eigen talentcoach. En voor je het weet zet je eindelijk echte stappen naar het leven van je dromen.

Z

Je kent jezelf en weet wat je talenten en drijfveren zijn.

Z

Je ziet wat je valkuilen en uitdagingen zijn.

Z

Je krijgt controle op je eigen leven.

Z

Je weet welke stappen je moet zetten om je leven weer op de rit te krijgen én te houden.

Onze personal coaching krijgt gemiddeld een 8 van de deelnemers
en daar zijn we trots op.

  • 100% van onze deelnemers vergroot zijn/haar zelfvertrouwen en netwerk.
  • 30% van onze deelnemers zet stappen die passen bij hun talenten.
  • 30% van onze deelnemers vindt een baan of is bezig met sollicitatiegesprekken.
  • 40% van onze deelnemers doet vrijwilligerswerk of is (weer) begonnen met een opleiding.

Voor wie

Je woont in Rotterdam, Den Haag of Amsterdam en je bent gemotiveerd om aan je leven te werken. Je hebt een minimuminkomen en kunt zelf geen coaching betalen of op een andere manier krijgen.

Wij werken met vrijwillige coaches en trainers

Je wordt gekoppeld aan een vrijwillige coach uit het bedrijfsleven. Dit is iemand die nog beter wil leren coachen en die, net als wij, gelooft in leren in de praktijk. De ene coach heeft al heel veel ervaring en de andere net iets minder. Wij kiezen de Talentcoach die het beste bij jouw vraag past. De talentcoach leert dus ook heel veel van jou. Een win-win wat ons betreft.

Dit ga je doen

L

Intakegesprek

L

Matchmaking met een personal coach uit het bedrijfsleven

L

15 tot 20 coachgesprekken

L

Inspiratiebijeenkomst

L

Eindevaluatie

En dit is niet alles, je krijgt ook een inspiratieboekje met kleine coachoefeningen waar je je vooruitgang en inzichten in kunt bijhouden

Wat anderen zeggen

Ik sta teveel klaar voor anderen en kijk te weinig naar mezelf. Mijn coach leert me dat ik het belangrijkst ben. Ze motiveert me om mijn eigen keuzes te maken en om te denken in oplossingen. Ze is spontaan en positief ingesteld en daarmee ‘besmet’ ze mij ook.
Marije

Zet ook die stap!

Wat leuk dat je interesse hebt in één van onze programma’s. Je bent natuurlijk nieuwsgierig wat dit traject inhoudt. Dat vertellen wij jou graag.

Het is heel makkelijk. Laat je gegevens achter en dan hoor je snel van ons. Bellen of appen kan natuurlijk ook!
+31 (0)6 330 87 606