Even voorstellen

Over ons

Bij Talentcoach geloven we in de combinatie van doen én leren met Action Learning. Al 10 jaar werken wij met veel plezier samen aan een wereld waarin iedereen zijn talent kent en in kan zetten. Zo maken we de wereld een beetje mooier en daar zijn we trots op. Met dit avontuur is een droom uitgekomen!

In een notendop

10 Jaar ervaring

1600+ Mensen getraind

Avontuur / Uit je comfortzone

Echte mensen, echte uitdagingen

Duurzame impact

Wij zijn talentcoach

Mariska Komproe

Directeur en programmamanager
Als oprichter van Talentcoach ben ik elke dag betrokken bij de hele organisatie. Van trainingen tot samenwerkingen en innovatie. Eigenlijk vind ik elk aspect van mijn werk even leuk!

Leren in echte situaties, met echte mensen en echte problemen. Je wordt uitgedaagd en ervaart wat je allemaal in huis hebt, aan talenten én valkuilen.

Liesbeth Gitz

Trainer, coach en programmanager

Volg je een programma van Talentcoach? Dan kom je mij tegen. Ik regel een programma van a tot z, geeft trainingen en coach professionals.

‘Ieder mens, manager of professional verander zijn gedrag en leert alleen als hij of zij dat zelf wil. Door ze aan echte mensen met echte problemen te koppelen vergroot je de kans dat iemand wil leren.’

Roos de Haan

Trainer, coach, programmamanager 

Als je meedoet met een programma van Talentcoach dan kom je mij tegen. Ik zorg dat een programma goed gecoördineerd wordt, coach mensen en geef trainingen.

‘Luisteren en de juiste vragen stellen, dat zijn de sleutels voor een succesvolle manager. Dit helpt je bedrijf om complexe problemen op te lossen en kansen te grijpen.’

Wij zijn een sociale onderneming

Talentcoach is een trainings- en coachingsbureau dat gespecialiseerd is in Action Learning voor professionals en managers uit het bedrijfsleven. Maar we zijn nog meer. Als sociale onderneming staat onze maatschappelijk missie voorop om de wereld een beetje mooier te maken. Onze stakeholdergroep controleert ons hier actief op. Mensen die het financieel moeilijk hebben kunnen gratis trainingen rondom ‘empowerment’ volgen in onze Talentcoach Academy. Pay it forward!

In 2021 bestaan we 10 jaar en daar zijn we heel trots op.

Interesse in onze bedrijfstrainingen?

Advies nodig?

Wat leuk dat je interesse hebt in onze Action Learning programma’s. Heb je advies nodig? We denken graag vrijblijvend met je mee.  

Laat je gegevens achter en dan hoor je snel van ons. Bellen of appen kan natuurlijk ook!
+31 (0)6 330 87 606


    Een greep uit onze klanten