Even voorstellen

Over ons

Bij Talentcoach geloven we in de combinatie van doen én leren met Action Learning. Al 12,5 jaar werken wij met veel plezier samen aan een wereld waarin iedereen zijn talent kent en in kan zetten. Zo maken we de wereld een beetje mooier en daar zijn we trots op. Met dit avontuur is een droom uitgekomen!

Mariska Komproe

Mariska Komproe

Directeur en programma-manager

Als oprichter van Talentcoach ben ik elke dag betrokken bij de hele organisatie. Van trainingen tot samenwerkingen en innovatie. Eigenlijk vind ik elk aspect van mijn werk even leuk!

Leren in echte situaties, met echte mensen en echte problemen. Je wordt uitgedaagd en ervaart wat je allemaal in huis hebt, aan talenten én valkuilen.

Roos de Haan

Trainer, coach, programma-manager

Met en van elkaar leren daar is het waar het binnen Talentcoach over gaat. Ik wil mensen trig-geren te bewe-gen op hun eigen verant-woordelijkheid.

 ‘Ik zie uitda-gingen als kansen en heb leren kijken naar wat er wél kan i.p.v. wat er niet kan. Dat geef ik mensen mee. En als ze zeggen: “Ik vind dit lastig”. Dan denk ik: oké, we zitten op het goede pad.’

Marjolijn van Iersel

Marjolijn van Iersel

Programma-manager

Met veel plezier coördineer ik de Talentcoach programma’s als programma-manager. Organiseren is een van mijn talenten en ik zorg er dus voor dat de programma’s soepel verlopen.

‘Niet iedereen is geboren met gelijke talenten, maar iedereen heeft talent. Persoonlijke ontwikkeling is de reis waarop we onze unieke talenten ont-grendelen en ze tot bloei laten komen.’

Femke Mostert

Femke Mostert

Programma-manager

Ik draag zorg voor het Lef op de arbeidsmarkt programma van begin tot eind en ben er voor de deelnemers en coaches met onzichtbare confetti voor een positieve blik op ontwikkeling.

Ik ben graag jouw authentieke spiegel, kijk eens hoe jij straalt! In een gelijkwaardige relatie ontstaan gelijkwaardige kansen, want samen kom je verder.’

Evelien Vernooij

Programma-manager

Met een glimlach begeleid ik de programma’s van Talentcoach. Mijn doel is om iedereen zijn eigen pad te laten bewan-delen, maar om alle tools te geven die nodig zijn om vooruit te kunnen.

 ‘Met mijn enthousiasme en aandacht voor het individu hoop ik mensen te motiveren en inspireren het beste in zichzelf te zien en naar boven te halen.’

Liesbeth Gitz

Trainer & coach

Volg je een programma van Talentcoach? Dan kom je mij waarschijnlijk tegen, want ik geef trainingen en coach professionals.

‘Fouten zijn geen fouten maar kansen om te leren. Met mijn spontane en creatieve aanpak nodig ik mensen uit om uitdagingen aan te gaan die ze eerder uit de weg gingen.’

In een notendop

12,5 Jaar ervaring

1600+ Mensen getraind

Avontuur / Uit je comfortzone

Echte mensen, echte uitdagingen

Duurzame impact

Wij zijn talentcoach

Wij zijn een sociale onderneming

Talentcoach is een trainings- en coachingsbureau dat gespecialiseerd is in Action Learning voor professionals en managers uit het bedrijfsleven. Maar we zijn nog meer. Als sociale onderneming staat onze maatschappelijk missie voorop om de wereld een beetje mooier te maken. Onze stakeholdergroep controleert ons hier actief op. Mensen die het financieel moeilijk hebben kunnen gratis trainingen rondom ‘empowerment’ volgen in onze Talentcoach Academy. Pay it forward!

In 2021 bestaan we 10 jaar en daar zijn we heel trots op.

Interesse in onze bedrijfstrainingen?

Advies nodig?

Wat leuk dat je interesse hebt in onze Action Learning programma’s. Heb je advies nodig? We denken graag vrijblijvend met je mee.  

Laat je gegevens achter en dan hoor je snel van ons. Bellen of appen kan natuurlijk ook!
+31 (0)6 330 87 606


    Een greep uit onze klanten