Over ons

Zo werken wij

1. Kennismaken

We beginnen met een vrijblijvende kennismaking met een goede kop koffie of thee. Liever via Zoom? Dat kan natuurlijk ook. Wat zijn je uitdagingen en ambities? En wat kunnen wij voor hierin voor jou en je organisatie betekenen? Daar vertellen we je graag meer over.

2. De diepte in

Enthousiast geworden? Dan plannen we nog een afspraak. Welke impact wil je met ons programma bereiken? Wat heb je nodig? En hoe gaan wij dit voor jou organiseren? Daar gaan we het met elkaar over hebben.

3. Jij krijgt heldere afspraken op papier

Zijn de aanpak en doelen duidelijk? Dan zetten wij alles voor je op papier. We maken heldere afspraken, zo weet je precies waar je aan toe bent.

4. Werving & selectie

Samen jou en/of de collega’s van de afdeling communicatie enthousiasmeren we de professionals om mee te doen aan het programma. Hiervoor kunnen jullie onze wervingstoolkit gebruiken. Wij doen de persoonlijke intakegesprekken.

5. It is in your hands now

Vanaf dit moment kun je het loslaten. Wij doen de hele uitvoering en begeleiding.

6. Natuurlijk ‘doen’ wij zelf ook aan Action Learning 🙂

Ook wij leren en verbeteren continu. En dat doen we ook als we bezig zijn met een programma. Zo zorgen we ervoor dat we een optimaal programma draaien, voor de professionals, voor jou én voor je organisatie.

 

Wat anderen zeggen

Ik wilde leren om een training te maken en vervolgens te geven. En dat is gelukt! Ik weet nu hoe ik als professional de plek van trainer kan
innemen.

Bianca van Harskamp

Accountmanager

Het werken met deze nieuwe groep mensen heeft mij geleerd om wat meer de ruimte te laten aan de dynamiek van de groep en minder te sturen op resultaat.
Miranda van Nijhuis

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Contact?

Wat leuk dat je interesse hebt in onze Action Learning programma’s. Heb je advies nodig? We denken graag vrijblijvend met je mee.

Laat je gegevens achter en dan hoor je snel van ons. Bellen of appen kan natuurlijk ook!
+31 (0)6 330 87 606