Bedrijfstraining

Teamtraining

Ga samen met je team op  avontuur en leid één dag een compleet ander leven. ‘Eén dag Fabiola’ is een real life game voor professionals en organisaties. Je krijgt een belangrijke missie maar de weg zit vol avonturen en uitdagingen. We beloven je dit: na deze dag kijk je anders naar jezelf, je medespelers en de wereld om je heen.

}

1 Dag | Halve dag

Vanaf € 245,- p.p.

Vanaf 8 deelnemers

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie?
We denken graag vrijblijvend met je mee!

Wat levert het je op?

Samen met je team en een ervaren trainer begin je aan je missie. En neem van ons aan, dit wordt een dag vol bijzondere uitdagingen en unieke leermomenten. Je stapt in de schoenen van Fabiola, een bijstandsmoeder in Nederland. Fabiola staat voor de 1,1 miljoen Nederlanders die  rond de armoede grens leven. Zij zijn niet bezig met leven maar met óverleven. Hun bestaan kent volop uitdagingen  die  je  niet  kunt  tackelen  met  je  portemonnee.  Hoe creatief word jij?

Z

Je krijgt een heuse realitycheck.

Z

Je ontdekt je eigen talenten en die van je teamgenoten.

Z

Je voelt je meer verbonden met elkaar.

Z

Betere communicatie binnen je team.

Z

Een dag vol plezier en avontuur met een serieus tintje.

100% van onze deelnemers vergroot zijn/haar zelfvertrouwen en netwerk!

Voor wie

Professionals en managers in bedrijven en organisaties.

 

Wat anderen zeggen

Voor ons jaarlijkse directie-uitstapje heeft Talentcoach ons meegenomen op een ontdekkingsreis door Den Haag. Daarmee is letterlijk een wereld voor ons opengegaan, en dat voor mensen die zich dagelijks met de wereld buiten Nederland bezighouden. Het heeft ons na afloop niet meer losgelaten. Dank jullie wel dat jullie onze gids waren op een indrukwekkende middag.

Erica Schouten

Director Europe Department, Buitenlandse Zaken

Contact?

Wat leuk dat je interesse hebt in onze Action Learning programma’s. Heb je advies nodig? We denken graag vrijblijvend met je mee.

Laat je gegevens achter en dan hoor je snel van ons. Bellen of appen kan natuurlijk ook!
+31 (0)6 330 87 606