Bedrijfstraining

Coachend Leiderschap

Vergroot je vaardigheden als coach en begeleidt een coachee met echte kansen en problemen. Out of the classroom, into the game met Action Learning. Hoe haal je het beste uit de ander? En hoe breng je iemand in beweging zonder dat je de regie overneemt? Dat gaan we jou leren. Hoe? We starten met een intensieve tweedaagse training over coaching én je hebt bijna elke maand supervisie met de andere deelnemers onder begeleiding van een professionele supervisiecoach. Zo leer je optimaal van en met elkaar. Maar het belangrijkste, vanaf dag 1 ga je een echte kandidaat coachen, want in de praktijk leer je het meest. 

}
6 Maanden

€ 2475,-

10 – 12 Deelnemers
Dit is een incompany training. Willen meerdere collega’s (minimaal 4) in jouw organisatie meedoen aan dit programma? Dan bieden we graag een maatwerkprogramma op basis van jullie specifieke wensen en leerdoelen. 

We denken graag vrijblijvend met je mee! Neem contact op en we bespreken direct de mogelijkheden. 

Wat levert het je op?

Herken je dit? Je coacht een collega of medewerker maar eigenlijk ben je vooral zelf hard aan het werk. In onze programma’s betekent actie: het veroorzaken van actie en zelf ‘blijven staan’. En hoe je dat doet, dat gaan we je leren.

Z

Inzicht in jezelf en je effect op een ander in coachingsgesprekken

Z

Je weet wat je kwaliteiten en valkuilen zijn, als professional en als coach

Z

Je laat de verantwoordelijkheid liggen bij wie die hoort

Z

Je kent de opbouw van een coachend gesprek

Z

Je kunt een luisterende en tegelijkertijd adviserende houding aannemen

Samen leren in een veilige leeromgeving waarin je van en met elkaar leert, onder begeleiding van een ervaren supervisiecoach.

Je leert wat je talenten zijn, als mens en als professional terwijl je iemand coacht. Je wordt gekoppeld aan een stadsgenoot die rond de armoedegrens leeft, een echte coachee met een echt probleem. Geen rollenspel, maar het echte werk. Je volgt je eigen leerpad maar wel in een groep. En natuurlijk word je goed begeleid door een programmamanager, supervisiecoach en de trainers van Talentcoach.

Voor wie

Je bent manager of professional en je wilt je de basis van coaching eigen maken en je wilt leren hoe  hoe je deze vaardigheden in je eigen werk kunt toepassen. Je wilt nog niet direct fulltime coach worden.

Het programma

Deze unieke Action Learning leerervaring start met een uitgebreide intake en selectie. Daarna volg je een tweedaagse praktijkgerichte coachtraining. Na deze training ga je aan de slag als talentcoach. Op basis van je talenten en leerdoelen koppelen wij je aan een coachee.

L

Intakegesprek

L

Tweedaagse coachtraining

L

Matchmaking met een stadsgenoot

L

Coachgesprekken met je coachee

L

5 Supervisiebijeenkomsten

L

E-learning modules 'coachen op talent'

L

Inspiratiebijeenkomst

L

Eindevaluatie

Je hebt gemiddeld 15 coachgesprekken. En door de supervisie met andere managers en professionals leer je hoe het volgende coachgesprek nóg beter kan.

Wat anderen zeggen

Ik heb me meer leren openstellen. In de sector waarin ik werk draait alles om prestaties. Door deze training denk ik minder zwart-wit en ben ik meer gericht op de menselijke kant. Het ontwikkelen van inlevingsvermogen is cruciaal. Door te vertrouwen op elkaar en elkaar op een natuurlijke manier te coachen wordt de samenwerking beter en kom je tot betere resultaten. Ik voel me een beter mens en neem dat mee in mijn werk. Daar profiteert ook mijn werkgever van.
Ronald

Manager Client Centre, IBM

Contact?

Wat leuk dat je interesse hebt in onze Action Learning programma’s. Heb je advies nodig? We denken graag vrijblijvend met je mee.

Laat je gegevens achter en dan hoor je snel van ons. Bellen of appen kan natuurlijk ook!
+31 (0)6 330 87 606