Coachtrajecten en workshops

Sollicitatietraining

Je kinderen gaan naar (voor)school en je zoekt een parttime baan. Of je hebt al een tijdje geen werk en vindt het spannend om te gaan solliciteren. Je wilt wel, maar weet niet waar je moet beginnen. In deze training helpen wij jou om je talenten te ontdekken en met zelfvertrouwen te solliciteren op de baan die jij wilt.

}
5 Halve dagen
Gratis

Wil je graag leren solliciteren maar kun je geen sollicitatietraining betalen? Dan zit je goed! Vul het formulier in en dan hoor je snel van ons. 

Wat levert het je op?

In 5 trainingen ga jij met je talent aan het werk. Wij weten dat het soms heel moeilijk kan zijn, heel spannend ook. Maar wij weten ook dat jij het kan, dat je talenten hebt en dat er kansen zijn voor jou. We laten je zien welk werk bij jou en je talenten past.

Z

Je leert jezelf nog beter kennen en weet wat je talenten en je drijfveren zijn.

Z

Je wordt je bewust van je valkuilen en/of uitdagingen.

Z

Je oefent je sollicitatiegesprek zodat je precies weet hoe dat gaat.

Z

Je weet welke baan je wilt en welke stappen je moet zetten om daar te komen.

We helpen je om je talenten te  ontdekken en te solliciteren op de baan die jij graag wilt!

 

Voor wie

Je woont in Den Haag bent gemotiveerd om te gaan solliciteren. Je hebt een minimuminkomen en kunt zelf geen sollicitatietraining betalen.

Wij werken met vrijwillige trainers

Deze training wordt gegeven door een vrijwillige trainer uit het bedrijfsleven. Dit is iemand die beter wil leren trainen en die, net als wij, gelooft in leren in de praktijk. Sommige trainers kunnen het al heel goed en anderen hebben minder ervaring. Wij kiezen de trainer die het beste bij jouw groep past. De trainer leert ook heel veel van jou. Een win-win wat ons betreft.

Dit ga je doen

L

Je volgt 5 workshops die worden gegeven door enthousiaste trainers uit het bedrijfsleven. Deze workshops gaan over je talent, presentatie, solliciteren en een goed cv.

L

Je gaat met een groep gemotiveerde buurtgenoten aan de slag.

L

Je deelt je ervaringen en uitdagingen bij het vinden van werk.

L

Je gaat echt solliciteren!

Je volgt deze training samen met een groep buurtgenoten die ook aan het werk willen.

Wat anderen zeggen

Ik wilde graag een baan waarbij ik mensen kan helpen, maar wist niet hoe. Tijdens de trainingen ontdekte ik wat ik leuk vond en wat mijn kracht is. Dat heeft me een boost gegeven. Ik durf mezelf te zijn en hoef niets nieuws te verzinnen als ik ga solliciteren. Alles wat ik nodig heb, is er al.

Yasira

Zet ook die stap!

Wat leuk dat je interesse hebt in één van onze programma’s. Je bent natuurlijk nieuwsgierig wat dit traject inhoudt. Dat vertellen wij jou graag.

Het is heel makkelijk. Laat je gegevens achter en dan hoor je snel van ons. Bellen of appen kan natuurlijk ook!
+31 (0)6 330 87 606