Ben jij op zoek naar ons? Want wij zijn op zoek naar jou ūüėȬ†

In 2024 gaan we met Talentcoach de wereld een beetje mooier maken door weer impactvolle programma’s te draaien samen met het bedrijfsleven. Het succes van onze programma’s? Een betrokken en enthousiaste programmamanager. Iemand met levenservaring, peopleskills en goed in organiseren.

Denk jij nu, daar herken ik mijzelf in? En ben je op zoek naar een mooie zpp-opdracht of een jaarcontract (24-28 uur)? Dan hopen wij jou snel te ontmoeten bij één van onze online meet&greets op vrijdag 3 november (11.00 Р12.00 uur) of dinsdag 14 november (15.00 Р16.00 uur)

 Wie zijn wij?

Een kleine maar fijne sociale onderneming met een echte hands-on mentaliteit en ruimte om te ondernemen en pionieren. Jouw collega‚Äôs zijn maatschappelijk betrokken √©n commerci√ęle, creatieve denkers die veel verantwoordelijkheid nemen en zelfstandig werken. Heb je zin om je bij ons aan te sluiten?

Wie ben jij?
Jij kent jezelf als een zeer ondernemende en ervaren projectco√∂rindator die zin heeft om ons goedlopende loopbaantraject ‚ÄėLef op de arbeidsmarkt‚Äô te co√∂rdineren. Hiervoor weet je de juiste mensen te werven & selecteren, ben je goed in (marketing)communicatie √©n een geboren projectleider. Je ziet kansen en kan die benutten. Je hebt het talent om met zeer uiteenlopende mensen en partijen samen te werken. En je bent goed in het opbouwen van een sterke community van deelnemers, coaches en maatschappelijk organisaties. Je vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken!

Hoe komen we met elkaar in contact?
Graag willen we meer van je weten. Daarom vragen we je een korte introductie (maximaal 10 zinnen) te sturen waarin je jezelf voorstelt, iets vertelt over je drijfveren en motivatie. Mail deze korte tekst + de datum (3 november of 14 november) waarop je naar onze meet&greet wil komen naar Mariska Komproe (mariska@talentcoach.nl / 06-33087606). Je ontvangt van ons dan een zoomlink voor de online meeting. 

In steekwoorden zijn wij op zoek naar een collega die:
– minimaal hbo werk- en denkniveau heeft
– stevige, doelgerichte persoonlijkheid heeft
Рminimaal 3 jaar relevante werkervaring heeft (bij voorkeur als projectcoördinator)
– ervaring heeft in het werven van specifieke doelgroep door middel van (marketing) communicatie
– ervaring heeft in leiding geven aan mensen met uiteenlopende achtergronden
– zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden heeft
– affiniteit heeft met coaching, talentontwikkeling en werken met kwetsbare doelgroepen
– zeer zelfstandig kan werken
Рinitiatiefrijk, daadkrachtig en met een inspirerende aanpak ofwel het vermogen om ontwikkeling te                                realiseren en mensen mee te krijgen
– inzicht en overzicht behoudt en werkprocessen kan optimaliseren
– deelnemers, talentcoaches, non-profit organisaties en bedrijfsleven kan verbinden

 De belangrijkste taken samengevat:
– (online) marketingstrategie ontwikkelen en uitvoeren voor de werving van deelnemers
– werven en selecteren van deelnemers
– werven en selectie van coaches
– opbouwen van een sterke community van deelnemers, coaches en maatschappelijke organisaties
– organiseren van trainingen, workshops en bijeenkomsten (online of offline)
– bewaken en evalueren van de voortgang van het project (deadlines, budget, planning en kwaliteit
– onderhouden externe contacten, presentaties en voorlichtingen geven
– rapporteren over de voortgang (kwalitatief en kwantitatitief)