Wil jij weer aan het werk, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je al zoveel sollicitatiebrieven gestuurd maar nog geen succes? Geen nood, wij helpen jou in 12 weken om succesvol te worden. De regie te pakken over je eigen toekomst. Samen met een vrijwillige coach uit het bedrijfsleven ontdek je je talenten en drijfveren. Daarnaast werk je toe naar je eigen, authentieke, pitch. Zodat je de beste versie van jezelf aan je nieuwe werkgever kunt laten zien. Spannend? Ja zeker, maar je doet het niet alleen. Je volgt leuke (online) trainingen met andere werkzoekenden en doet opdrachten die je steeds een stapje verder brengen.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan en dan nemen we direct contact met je op. We starten het hele jaar door met dit programma, dus je bent van harte welkom. 

 Wil jij:
– Weten wat je talenten en drijfveren zijn?
– Je talenten inzetten in je nieuwe baan?
– Weten welke baan je wilt en welke stappen je moet zetten om daar te komen?
– Meer geluk uit je werk én leven halen? 

Ken jij misschien ook andere mensen in je netwerk die dit programma willen doen, wil je dit bericht dan delen? Dank je wel.

 Dit programma is speciaal voor mensen die rond het minimum leven en zelf geen financiële middelen hebben om coaching en/of training in te kopen.

Aanmelden

Doe jij mee? Of is er iemand anders die je op wilt geven voor het traject? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

    Wie verwijs je door?